Cafeen

Et dejligt smørhul

Når du kommer til Café Smørhullet bliver du mødt af personale, som er glade for at servere for dig. 

Hver dag er dagens ret et varmt måltid med enten en forret eller en dessert.

Vi laver al vores mad med kærlighed, og bruger kun de bedste råvarer. Vi lægger stor vægt på, at servere maden på en indbydende måde. 

Café Smørhullet har et stort produktionskøkken. Det er os, der laver mad til beboerne på Ældrecenter Sydvestvej, og vi laver også mad til borgere, som er tilknyttet Madservice.

Fakta om Café Smørhullet

- Der er plads til 60 spisende i Café Smørhullet.

- Café Smørhullet har åbent mandag til fredag - mellem 11.30 og 13.00. 

- Café Smørhullet  - se smiley her: http://www.findsmiley.dk/91014

- Café Smørhullet laver mad til: 

  • 69 beboere på Ældrecenter Hvissinge 
  • 65 borgere i Demens- og dagcenter
  • 38 beboere på Ældrecenter Sydvestvej
  • 150 borgere som er tilmeldt madservice i Glostrup kommune

- Café Smørhullet ledes af økonoma Annette Elsberg. Med i køkkenet har Annette ernæringsassistenter, køkkenmedhjælpere og medarbejdere med anden uddannelse.

Et spisested for beboere og pensionister i Glostrup

Café Smørhullet er også et samlingssted for pensionister, som ikke bor på Ældrecenter Hvissinge. Her kan du købe dagens ret til middag, eller nyde en kop kaffe, mens du får en hyggelig snak med andre gæster i Café Smørhullet.

Tilbuddet gælder for alle pensionister i Glostrup Kommune.

For langt de fleste gælder det, at sund kost og fysisk aktivitet – også i en sen alder – er med til at bevare et godt helbred. Det er aldrig for sent at begynde at spise sundt og bevæge sig mere.

Du kan finde åbningstider og menuplan andet sted her på siden.

Priser

Det er lovbestemt, at beboere på et ældrecenter ikke skal betale moms af den mad de køber. Derfor er der en pris for beboere, og en anden pris for alle andre, der spiser i Café Smørhullet.

Du kan både betale med kontanter og Dankort.

Maden på Ældrecenter Hvissinge

Når du bor på Ældrecenter Hvissinge er det Café Smørhullet, der sørger for dine måltider. 

Til morgen kan du få øllebrød, havregrød, proteindrik og forskelligt brød med pålæg, ost og æg samt grønt. Du aftaler med din afdeling, hvad du ønsker at spise, og så bestiller de det hos Café Smørhullet.

Til aften leverer Café Smørhullet kold mad til din afdeling. Aftensmaden består af brød, pålæg, ost og måske en lun ret.

Du kan spise alle dine måltider i fællesrummet eller i din bolig. Middagsmaden kan du også vælge at spise i Café Smørhullet.

 

Vi laver mad efter dine behov

Ældre adskiller sig ofte fra yngre ved at spise mindre mængder mad. Derfor skal maden være god og næringsrig. Den skal indeholde lige så mange vitaminer og mineraler som den større portion, man spiste som ung. Det kan vi hjælpe dig med.

Når du bor på Ældrecenter Hvissinge, kan vi også sørge for, at du får mad, der passer til dig, selvom du har nogle særlige behov. Det kan være at du:

 

  • Er småtspisende
  • Er overvægtig
  • Er diabetiker
  • Er vegetar
  • Er allergiker
  • Ikke spiser svinekød

Madservice

Café Smørhullet har et stort produktionskøkken, som også laver mad til 38 beboere på Ældrecenter Sydvestvej og til omkring 150 borgere, som er tilknyttet madservice i Glostrup kommune.